Voor de kinderen

Wijzer-Spel creëert graag mogelijkheden voor meer- en hoogbegaafde kinderen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Bekijk hier de mogelijkheden voor kinderen.

Workshops

Heeft uw kind een voorsprong in zijn/haar ontwikkeling en interesse in 'grote' onderwerpen? Vindt uw kind het leuk om zelf aan de slag te gaan met echte gereedschappen en materialen? Kom dan naar de Wijzer-Spel-Werkplaats. De Wijzer-Spel-Werkplaats organiseert uitdagende workshops voor meer- en hoogbegaafde kinderen. De kinderen gaan samen aan de slag met de meest uiteenlopende activiteiten. Een workshop bestaat steeds uit drie bijeenkomsten van anderhalf uur. Benieuwd naar de workshops? Bekijk het hier!

Lees verder

Individuele begeleiding

Onze meer- en hoogbegaafde kinderen lopen soms tegen zaken aan, die behoorlijk in de weg kunnen gaan zitten. Soms is het nodig om alle belemmeringen, obstakels en zorgen eens rustig in kaart te brengen. Inzicht en overzicht maken het dan weer mogelijk om aan de slag te gaan met die onderdelen die een doorlopende ontwikkeling in de weg zitten, zodat het kind weer kan floreren vanuit eigen kennis en kunde.

Lees verder

Breentreen

Is het leren al die tijd vanzelf gegaan? Nooit de uitleg van de leerkracht nodig gehad en altijd eigen strategieën gebruikt? Geen idee hoe 'uit het hoofd leren' moet of hoe een echt moeilijke taak aangepakt moet worden? Heb je meer behoefte aan top-down leren? Of 'komt er niet uit wat er in zit' i.v.m. onderpresteren, zitten andere belemmeringen (ADHD, ASS, DCD) je in de weg, is het weerstand ontstaan of nog vervelender... lukt het helemaal niet meer om naar school te gaan? Kom dan met ons meedoen bij Breentreen. Klik verder voor meer informatie.

Lees verder

HB-Honk

Vanaf donderdag 1 september 2022 opent het HB honk ook weer zijn deuren. Het HB honk is bedoeld voor de jonge, kwetsbare, hoogbegaafde puber (groep 8 BO, eerste en tweede jaar VO). Ben je nieuwsgierig naar deze groep? Lees dan verder.

Lees verder