Voor de ouders

Wijzer-Spel denkt graag mee met ouders van meer- en hoogbegaafde kinderen. Hoe halen we met elkaar het beste uit kinderen? Bekijk hier de mogelijkheden voor ouders.

Informatieavonden

Het opvoeden van meer- of hoogbegaafde kinderen brengt veel plezier met zich mee, maar kan ons ook voor grote vraagstukken plaatsen. Wat te doen, bijvoorbeeld, wanneer een kind niet meer naar school wil, geen vriendjes heeft of alle gezinsleden het, uit frustratie, voortdurend moeten ontgelden? Veel ouders weten niet waar te beginnen met het aanvragen van gesprekken, gespecialiseerde begeleiding of passend aanbod wanneer hun kind meer- of hoogbegaafd blijkt. Er zijn u echter al vele ouders voorgegaan!

Lees verder

Advies en begeleiding

Heeft u vragen over de snelle ontwikkeling van uw kind en behoefte aan een advies? Maakt u zich zorgen, omdat uw kind niet meer actief wil deelnemen aan activiteiten op school, geen aansluiting vindt bij andere kinderen, zich verveelt of misschien wel opstandig gedraagt? Of zijn er andere zorgen m.b.t. het welbevinden van uw kind, die in relatie tot hoogbegaafdheid lijken te staan? Maak dan een afspraak en laat u adviseren!

Lees verder

Ouderbegeleiding

Soms is er behoefte aan meer gespecialiseerde ouderbegeleiding. Wijzer-Spel werkt, wanneer nodig, graag samen met andere specialisten in het veld t.b.v. de specifieke hulpvraag van de ouders. Heeft u behoefte aan begeleiding bij het opvoeden van uw hoogbegaafde kind(eren), dan zoek ik graag met u mee naar een passende begeleidingsvorm.

Lees verder